PARTICULIER

kunststof kozijnen plaatsen
Kozijnen, deuren en schuifpuien

Voor onze particuliere opdrachtgevers

Wij werken naar volle tevredenheid van onze klanten. Wij plaatsen kunststof kozijnen, draai- en kiepdakvensters, kunststof deuren, kunststof schuifpuien en aluminium deuren bij particulieren. Zodat de bewoners er weer warmpjes bijzitten.

4 tot 6 weken levertijd

Scherpe prijzen

Levering door heel Nederland

10 jaar garantie

Wat doen we

Onze producten

Al onze producten worden geleverd als maatwerk van hoogwaardige kwaliteit waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Anders gezegd: Wij zijn in staat al uw wensen in te willigen en gaan voor minstens 100% tevredenheid.

kozijnen

U kunt kiezen uit kunststof, aluminium of stalen kozijnen in iedere kleur met vlak of verdiept profiel.

deur homepage

U kunt niet alleen kiezen uit allerlei modellen maar tevens uit verschillende diktes, kleuren en paneelvullingen.

kozijnen

Onze schuifpuien zijn in iedere kleur en gangbare maat leverbaar, zowel in kunststof als in aluminium 

Hoe gaan we te werk?

Onze werkwijze

Om te zorgen dat uw kunststof kozijnen, deuren of schuifpuien volledig naar wens zijn, doorlopen we bij voorkeur de volgende vijf stappen.

kunststof kozijnen plaatsen

Om te zorgen dat uw kunststof kozijnen, deuren of schuifpuien volledig naar wens zijn, doorlopen we bij voorkeur de volgende vijf stappen.

Wij adviseren u graag en laten u het verschil tussen de verschillende modellen ervaren en zien wat de verschillende kleuren doen.

Heeft u uw favoriete model en kleur uitgekozen, dan maken wij graag vrijblijvend een offerte voor u.

Het inmeten en monteren van een kunststof kozijn, deur of schuifpui vergt de nodige precisie en vakmanschap. Wij pakken dit graag voor u op.

Als wij een kunststof kozijn, deur of schuifpui hebben gemonteerd, controleren we of alles perfect werkt. Zodat u er tot in de lengte van jaren plezier van heeft.

Veelgestelde vragen

Voor ons Kunststof Kozijn betaalt u tussen de 700 en 1150 euro. Bij de kosten zijn we uitgegaan van een kozijn van tussen de 2 en 3 vierkante meter. De prijzen zijn inclusief dubbel glas (HR++ isolatieglas), plaatsing, afvoer van oude materialen en voorrijkosten. Voor triple glas (HR+++ isolatieglas), het plaatsen van een of meer ventilatieroosters en een speciale kleur komen er nog extra kosten bij. 

Wanneer u nieuwe kunststof kozijnen met HR++ isolatieglas plaatst, verdwijnt de tocht en daalt uw energierekening. Het vervangen van alle kozijnen in een rijtjeshuis kost gemiddeld € 9.275,-. De gemiddelde besparing die u daarmee realiseert is bij de huidige gasprijs € 372,-. Dit zorgt voor een terugverdientijd van 25 jaar. De verwachting is overigens wel dat de gasprijs over zo’n lange periode flink zal stijgen, waardoor de terugverdientijd aanzienlijk korter zal zijn. Bovendien verhoogt het plaatsen van duurzame kunststof kozijnen de waarde van uw woning.

Om te beginnen laten we de kunststof kozijnen op maat voor u maken. Als u ons de opdracht geeft om bepaalde kozijnen te bestellen, moet u rekenen op een levertijd van 6 tot 8 weken. Daarna gaan wij de kozijnen voor u plaatsen. Het vervangen en plaatsen van 1 kozijn doen wij in 1 dag voor u. Het vervangen van 2 of 3 kozijnen kost 1 dag plus 1 dag uitloop. De kozijnen aan de voor- of achtergevel vervangen duurt een halve week. En alle kozijnen in een huis vervangen neemt een hele week in beslag.     

Heeft u een vraag? Wij zijn u graag van dienst.