Gealan Kunststof Deuren

S 9000

Met een inbouwdiepte van 82,5 mm en de moderne 5-kamertechnologie beschikt de nieuwe voordeur S 9000 over een uitstekende warmte-isolatie. Ook de stabiliteit van de nieuwe voordeur overtuigt. Een grote verstevigingskamer, de vorm volgende stalen versterkingen en passende hoekversterkingen dragen daar evenzeer aan bij als de vaste verbinding rond de drempel door het vastzetten van pvc- en aluminiumdelen op twee niveaus.

De voordeur S 9000 scoort ook door de systeemoplossing voor waterkering, die deurelementen niet alleen optisch opwaardeert. Deze zorgt tevens voor de beste bescherming tegen slagregen en een optimale dichtheid door borstelafdichtingen op meerdere niveaus rond de drempel. 

  • uitstekende warmte-isolatie door de moderne 5-kamertechnologie
  • flexibele kleurvormgeving
  • optimale bescherming tegen slagregen
  • geschikt voor glas- en paneeldikten tot 52 mm (met STV® tot 54 mm)
  • zeer goed statisch gedrag door grote verstevigingskamers en bijpassende staal- en hoekversterking

Aluplast Kunststof Deuren

Onze collectie deurpanelen omvat esthetische accessoires voor iedere woning. Het moderne design, de ruime keuze aan accessoires en de vele mogelijke kleuren zorgen ervoor dat iedereen zijn favoriete model kan vinden. Ieder model is verkrijgbaar in pvc of aluminium. De moderne productietechnologie staat garant voor een hoge weersbestendigheid en eenvoudig onderhoud. Bovendien kunt u bij ons een deur naar eigen ontwerp laten maken.

Scherpe prijzen

Snelle levertijden

10 jaar garantie

Levering door heel NL

Inbraakwerend

Hoge isolatiewaarde

Duurzaam materiaal

Brandvertragend

SAMEC KOZIJNEN werkt met de volgende merken: