logo sameckozijnen naast menu

Reynaers Aluminium kozijnen

SlimLine 38

SL 38 is een aluminium raam- en deursysteem dat niet alleen ultraslank is, maar ook voldoet aan de moderne thermische prestaties op gebied van isolatie, wind- en waterdichtheid. Bovendien biedt het systeem de mogelijkheid voor toepassing van drievoudige beglazing. De strakke uitstraling past uitstekend bij renovatieprojecten als vervanging van stalen ramen en ook in nieuwbouw levert SL 38 een belangrijke bijdrage aan de detaillering van een gebouw.

SlimLine 38 is beschikbaar in drie stijlen:
•    SL 38 Classic: ontworpen vanuit het “stopverf detail” bij stalen kozijnen.
•    SL 38 Cubic: de vertaling van de Classic naar een “vlakke” detaillering. Dit type combineert  slankheid met de traditionele moderne uitvoering van aluminium kozijnen.
•    SL 38 Ferro: vertaalt Cubic naar een “staal look” door een vierkant detail op de draaiend element van de ramen.

CS 77

CS 77 is een hoog isolerend raamsysteem dat voldoet aan de huidige eisen op het gebied van isolatie, stabiliteit en veiligheid.

Het systeem is geschikt voor drievoudige beglazing. De prestaties op gebied van geluid, water- en winddichtheid, maar ook op gebied van kogel- en brandwerendheid, voldoen aan de strengste Europese standaards. Bovendien zijn de CS 77-ramen beschikbaar in verschillende inbraakwerendheidklassen (klasse 2 en 3).

Aliplast Aluminium kozijnen

superial.png alpha 127 600x830

Superial

Binnen het Superial-systeem vindt u niet alleen standaard vensters en deuren maar ook kantelramen en naar binnen draaiende ramen. Er is ook een versie met verborgen vleugel verkrijgbaar. Het is één van de meest veelzijdige systemen uit ons aanbod.

ecofutural new.png alpha 127 600x830

Ecofutural

Een stabiel systeem dat uitstekende warmte-isolatie en veiligheid op het hoogste niveau garandeert. Het kan gebruikt worden bij de productie van vensters, deuren en vitrines. Gemaakt met het oog op energiezuinig bouwen.

SAMEC KOZIJNEN werkt met de volgende merken: