Reynaers Aluminium Deuren

SlimLine 38

SL 38 is een aluminium raam- en deursysteem dat niet alleen ultraslank is, maar ook voldoet aan de moderne thermische prestaties op gebied van isolatie, wind- en waterdichtheid. Bovendien biedt het systeem de mogelijkheid voor toepassing van drievoudige beglazing. De strakke uitstraling past uitstekend bij renovatieprojecten als vervanging van stalen ramen en ook in nieuwbouw levert SL 38 een belangrijke bijdrage aan de detaillering van een gebouw.

SlimLine 38 is beschikbaar in drie stijlen:
•    SL 38 Classic: ontworpen vanuit het “stopverf detail” bij stalen kozijnen.
•    SL 38 Cubic: de vertaling van de Classic naar een “vlakke” detaillering. Dit type combineert  slankheid met de traditionele moderne uitvoering van aluminium kozijnen.
•    SL 38 Ferro: vertaalt Cubic naar een “staal look” door een vierkant detail op de draaiend element van de ramen.

CS 77

CS 77 is een vlak deursysteem dat voldoet aan alle hoge eisen op het gebied van veiligheid, thermische isolatie en stabiliteit. De deurvarianten zijn speciaal ontworpen en getest volgens de strengste Europese normen op bestendigheid tegen inbraak, brand, kogels en noodsituaties.

Aliplast Aluminium Deuren

superial.png alpha 127 600x830

Superial

Binnen het Superial-systeem vindt u niet alleen standaard vensters en deuren maar ook kantelramen en naar binnen draaiende ramen. Er is ook een versie met verborgen vleugel verkrijgbaar. Het is één van de meest veelzijdige systemen uit ons aanbod.

ecofutural new.png alpha 127 600x830

Ecofutural

Een stabiel systeem dat uitstekende warmte-isolatie en veiligheid op het hoogste niveau garandeert. Het kan gebruikt worden bij de productie van vensters, deuren en vitrines. Gemaakt met het oog op energiezuinig bouwen.

Aluminium Deuren

Aluminium is een ideaal materiaal voor het vervaardigen van robuuste en duurzame deuren. Een aluminium deur is extreem stabiel en bestand tegen vervorming door de weersomstandigheden; zelfs bij zwaar gebruik en de zwaarste omstandigheden, zoals thermische isolatie en corrosie. Daarnaast ziet aluminium er ook nog eens mooi uit.

Scherpe prijzen

Snelle levertijden

10 jaar garantie

Levering door heel NL

Inbraakwerend

Hoge isolatiewaarde

Duurzaam materiaal

Brandvertragend

SAMEC KOZIJNEN werkt met de volgende merken: